Menu

Hard Rock Cafe

@Hard Rock CafeAcum vreo 3 saptamani am fost prima data in Hard Rock Cafe. Este un loc foarte misto, imi place mult. Nu frecventez localuri scumpe, restaurante de fite, dar asta a fost primul loc in care am fost intampinat la intrarecu intrebari gen, cate persoane, fumatori sau nu, ca mai apoi sa asteptam pregatirea unei mese pentru noi.

Servirea excelenta, chelnerii reusesc sa inchege un dialog cu tine de fiecare data, nu sunt stresanti, nu te deranjeaza aiurea, si e suficient sa te uiti in directia lor ca sa vina la masa.

Au niste cocktail-uri fara alcool excelente, din pacate doar pe astea le-am incercat, mereu fiind cu masina. Un desert genial care daca tin bine minte se numeste hot fudge brownie sundae, care merita incercat. Un loc superb din toate punctele de vedere, cam scump, insa voi reveni in mod sigur.

Dar, caci din pacate mereu exista un dar, intr-o seara am fost sa mananc acolo, curios fiind cum este mancarea. Am fost dezamagit, mi-am comandat o friptura de vita, care era laudata prin meniu si de chelner, ca ar fi mare, si foarte buna. Eh, na fost sa fie.Acea friptura mare pe care o asteptam infometat, a fost defapt o feliuta mica de carne, cu grasime, si nici macar la gust nu era asa buna. Noroc cu cartofii pprajiti care au mai salvat un pic siituatia. Friptura costa nici mai mult nici mai putin de 58 de lei, dar nu ii merita. Probabil burgerii sunt buni, ii voi incerca data viitoare. In schimb prietena cu care am fost a comandat o Cub Salad care sa dovedit foarte buna si enorm de mare. Pe langa fripturica mea, era uriasa.

Overall, it’s a nice place to spend your time.

@Hard Rock Cafe@Hard Rock Cafe@Hard Rock Cafe@Hard Rock Cafe@Hard Rock Cafe@Hard Rock Cafe@Hard Rock Cafe

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.