Menu

air conditioning

busted air conditioner
Aerul conditionat mereu mi sa parut un lux, un moft pe care si-l satisfaceau doar oamenii cu bani. Defapt nu un moft, ci o modalitate in plus de a-si etala statutul. Ma rog, eu mi-am petrecut aproape 20 de ani la munte, unde doar in ultimii ani temperaturile au luato si ele razna, asa ca aerul conditionat nu era o necesitate, doar o cheltuialla inutila in plus. Exceptand sediile de birouri, rar mai vedeai cate o unitate externa atarnand pe vre-un bloc sau casa.
Insa acum, nu imi pot imagina viata fara el. Din lux, a devenit necesitate. Acasa, in masina, la birou, aerul conditionat iti este cel mai bun prieten pe caldurile de acum.

In biroul nostru aparatul facea figuri de vreo doua saptamani, insa astazi si-a dat ultima suflare de aer rece. La scurt timp am inceput sa simtim caldura si incet incet biroul nostru a devenit o mica sauna din care faceam tot posibilul sa lipsim cat mai mult. Este insuportabil de cald. La fel si in masina cu care am plecat astazi, masina a carei instalatie de aer evident s-a incapatanat sa nu functioneze. Si uite asa, am realizat ca sunt oarecum dependent de acest “lux”. Bine, avand in vedere preturile in continua scadere, este ceva normal sa detii asa ceva, poti spune ca esti chiar zgarcit daca stai sa induri caldurile astea.

Anyway, eu am ramas putin lovit de temperaturile la care m-am expus azi, insa mi-am amintit parerea mea de demult despre aerul conditionat, and i thought i’d write it down. Air conditioning rulz…

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.