Menu

nice times


Weekend-ul asta m-am odihnit. Nu am facut nimic. Am dormit, am mancat si m-am uitat la filme. Atat! Da, am o senzatie ciudata ca a trecut timpul degeaba, ca puteam sa profit altfel de zilele astea, dar e doar o senzatie, and I can live with that.

Nu mai vazusem un film de prea multa vreme, si am mai recuperat un pic, m-am uitat in total la 7 filme, unele mai bune, altele mai putin bune, overall, quality time with myself.

  • Am vazut finally Wanted, mult astepatatul film cu Angelina Jolie, care din pacate nu m-a impresionat cu nimic, ba chiar am adormit pe la jumatea filmului. O singura remarca am: Angelina still has it in her.
  • Suprvietuitorul, noul film al lui Sergiu Nicolaescu. Un film asa degeaba, jumatate de ora canta Loredana, flash-uri din trecut total airea, sti exact cum se va termina dupa primele 20 de minute. Oricum, sesizez o inbunatarile in calitatea sunetului si a imaginii, care nu poate decat sa ma bucure.
  • Young People Fucking. Unfilm misto despre 5 cupluri, reprezentand 5 stereotipuri diferite, si trairile lor inaintea, in timpul si dupa actul sexual. I liked it.
  • Crimson Tide si Courage under Fire, doua filme bune cu denzel Washington despre ce inseamna razboiul curajul si valorile morale.
  • Hancock. Dragut filmul in prima jumatate, putin plictisitor mai apoi, dar overall merita vazut.
  • Made of Honor, nu stiam nimic despre el, dupa titlu ma asteptam la cu totul altceva. E o comedioara usoara, dee vazut cand nu te plictisesti prea tare.

Urmeaza filmul cu numarul 8, Taken, si apoi somn de voie.

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.