Menu

CFR se duc pe pula in jos

18:30, Vineri, abea reusesc sa ma urc intr-un tren spre Brasov. Intr-un moment de imbecilitate mi-am cumparat bilet, nici acum nu stiu de ce.
40 de grade in tren, 15 oameni lipiti unul de altul in afara compartimentelor, in zona aceea mica cu wc-ul. O ora am stat asa, pana s-a mai eliberat, nu cred ca am mai transpirat vreodata atat.
20:15, la intrare in Sinaia trenul se opreste. 2 ore a stat in loc, timp in care nu ne-a anuntat nimeni de nimic. Daca stiam ca voi sta 2 ore, coboram acolo, venea cineva dupa mine… gaseam ceva.
In timpul asta am vorbit la telefon, nu m-am plictisit. Abea dupa cele 2 ore au adus o noua locomotiva. Greu de crezut ca nu aveau. As intelege comportamentul asta la un personal, dar asta era un tren care iesea din tara, mergea undeva in Ungaria. Ma rog….
Hotarasc cu ai mei sa vina pana in Sinaia dar intre timp se “repara” trenul, si plecam… Se schimba punctul de intalnire: Predeal.
Nu stiam exact cand ajung Predeal, nu stiam nici macar daca se opreste acolo. Se opreste trenul in camp, nu stiam ce si cum, deja injuram ca iar s-a stricat trenul. Noroc cu Busola de la Vodafone, eram in Predeal. Sau ma rog, aproape in Predeal, am facut 10 minute pana in gara. Bine ca am coborat.
So: Fuck CFR, fuck trains, fuck the “romanian way”…

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.