Menu

tired

A mai trecut o zi, inca o zi in clasa muncitoare. Imi tot repet asta cu clasa muncitoare ca nu imi place delpc cum suna, ma stresez singur. Wierd…

Anyway, azi am umblat de colo colo prin tot orasul facand tot felul de delivery-uri. Am carat o imprimanta imensa, care am inteles ca a costat 7.000 €, bani cu care imi luam linistit o masina buna. Am asistat si la testarea ei, wich was funny, oamenii de pe acolo care desi la inceput m-au surprins cat de multe stiau, au reusit sa ma amuze la partea de “print test page”.
Mi-am facut si examenul oftalmologic… pentru cartea de munca. Alt loc care m-a scos din sarite azi. Oameni nesimtiti, ti se baga in fata doar ca au cu 20 de ani mai mult ca tine. Ma rog, decat sa te certi cu ei, mai bine mai stai 5 minute pe scaun. E mai sanatos.
Seara cand veneam acasa, era sa fac un poc destul de nasol cu o dacie rosie. Eu depaseam o caruta pe care abea am zarit-o, cand din sens opus venea o dacie rosie fara faruri.(faruri stinse 🙂 ) L-am evitat in ultimul moment. Eu sunt bine, si vasele pe care le aveam in masina au ajuns intregi, deci totul e ok.
Oameni care ma streseaza:
-un anume scrabble guy
-un altul, venice guy
-un anume seven, nu bogdan. 🙂
momentan.

Si acum, cred ca e momentul sa ma culc, dimineata o iau de la capat… de la 7 🙁

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.