Menu

yet another meebo post :)

In ultima vreme am avut multe probleme cu masina. De la alarma stricata + diferite scartaieli insuportabile la sigurante arse… etc.
Mai nou mi sa spart toba. Acum zici ca am masina de raliu. 🙂 Desi m-am distrat o vreme pe seama asta, facand masina sa urle din toate incheieturile, m-am calmat cand am vazut ca defapt era sparta toba intermediara, adica teava de sub masina, clema era rupta si toba mea era la 2 cm de sol. Am legat-o cu sarma ca tot romanu, si am purces la cautat toba, unde altundeva decat pe net? 🙂
C. mi-a gasit pe net manualul de la masina, doar ca in spaniola. Tare greu ma desccurc, cu 2 dictionare deschise si tot nu gasesc toate cuvintele. In fine. Am descoperit si care e siguranta pentru spalat parbrize, so acum am si aceasta facilitate. 🙂
Incercand sa imi dau seama ce anume trebuie sa cumpar, sa nu ma trezesc ca nu am luat tot sau am luat prea multe, descifram desenul cu sistemul de evacuare. Cu greu, am identificat piesele, mai putin una la care nu i-am gasit traducere nicaieri.
Meanwhile, intru pe meebo sa mai trag un pic de vreme, citesc pe acolo ca treaba cu meebome are succes, ca supportul lor e excelent si astfel ajung pe site-ul asta. Vad acolo widgetul lor, tipul era online, so de ce sa nu scriu aiurea cateva litere, doar asa for the sake of it.
Tipu imi raspunde in spaniola, desi mai traziu am aflat ca nu e spaniol, facuse doar niste cursuri, dar a reusit sa imi traduca cuvantul. Now is that cool or what?
Thx for translating that word for me. 🙂
Acuma trebuie doar sa gasesc de unde cumpar. Nu gasesc un magazin online pentru piese auto. De ce? Asta inseamna ca trebuie sa ma plimb prin magazine. Damn.

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.