Menu

on the web

Ok… cum altceva mai bun de facut nu am avut, am pierdut vremea pe net si am dat de niste chestii cel putin interesante:

  • Gmail related: Stiati ca adresele de mail de genul “[email protected]” si “[email protected]” sunt echivalente? Mailurile trimise pe una din adrese pot ajunge pe cealalta si viceversa. Acum cica au remediat problema in sensul in care nu mai poti inregistra nume care difera doar din pricina punctului. Dar ce se intampla cu cei inregistrati pana acum? 🙂
  • site24x7.com este un sistem de monitorizare al site-urilor. (uptime/downtime, response time…) De ce e tare? In primul rand e gratis, dar cel mai misto e ca iti poti inscrie cate site-uri vrei sub acelasi cont, iar alertele le poti primi pe cate adrese de e-mail vrei.
  • browsershots.org iti testeaza site-ul in vreo 30 de browsere diferite, mai apoi uploadeaza screenshot-uri cu rezultatele. Se pot seta niste parametri gen rezoluite, care e foarte misto, sau activa dezactiva java etc..
  • onlineclock.net, sau desteptator online. Il pui sa sune, lasi boxele deschise, si te rogi sa nu-ti pice netu, ca sa te trezesti totusi. 🙂
  • Web 2.0 awareness test. 28%, la munca. Dar nu e prea corect pt ca verifica doar prima pagina a fiecarui site listat acolo.
Comments (1)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.