Menu

weekend dureros

sufferN-am uitat bine de ultima durere de dinti, ca hop s-a trezit o masea sa imi aminteasca ce “misto” e. Singura diferenta ar fi ca de data asta, nici un calmant nu isi face efectul. Am luat Nurofen… Forte, ca suna bine, si chiar am crezut ca imi trece, dar dupa 2 pastile eram inapoi la farmacie cumparand algocalmin si vorbind de originile nurofenului. Dupa alte 2 pastile , parca parca mi-a mai trecut, sau m-am obisnuit eu, oricum durerea era suportabila. Astea se intamplau sambata, cand am dat o fuga pana in Brasov, la prietena.
Cum noaptea nu am dormit, poate un pic pe tren, am planuit o duminica de somn adanc. Cum planurile nu se prea potrivesc in ultima vreme, in loc de somn de voie, am gasit o masea incapatanata sa ma tina treaz. Dupa 5 pastile, tot ea facea legea. Incapatanata masea, are cu cine semana. Ba mai mult, i sa alaturat si urechea, ca si asa n-avea de lucru.
Singura solutie, descoperita dupa ore de chin, chistoace in scrumiera si 2 litri de cola, au fost castile. Si am reusit sa adorm, un pic asa, ca m-a trezit telefonu peste ceva ore. Era dimineata, intarziam la servici.
Inca mai zvacneste maseaua… sper ca e pe moarte 🙂

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.